Ролката " Vektor Ultra Strong '' е предназначена за поставяне на гумения уплътнител на комарната мрежа на комарници за врати и прозорци.

 

Ролката е многофункционален инструмент, който е неразделна част от всяко едно сглобяване и инсталиране на комарните мрежи.

 

Предназначена е за работа с алуминиеви профили 10*20 мм, 10*30 мм, 17*25 мм и др с диаметър на гуменото уплътнение ф5 мм.

 

Дизайнът е разработен на база дългогодишен опит на експерти от бранша, като участие са взели и над 100 монтажника, служители на различни водещи фирми. Ръкохватката е проектирана, така че е удобна за работа на монтажници с широка длан, средна длан, както и с по-малка площ на дланта.

 

Извивките на дръжката следват естествената линия на захвата на дланта на ръката.

 

Ръкохватката е проектирана универсално за работа с лява и дясна ръка, така че работата с ролката е приятна и високо ефективна.

 

Инструментът е изработен от висококачествени материали.

 

Състои се от четири основни части;

 

-Предна канална ролка

 

-Задна фиксираща ролка

 

-Вътрешна основна част с тяло с две оси с подсилено оребрение

 

-Външна ръкохватка с иновативен дизайн.

 

Предлага се в син, зелен, бял,  червен, жълт, черен  и други цветове.

 

Според канала на дистрибуция се предлага в единични щендерни опаковки със стандартен евроотвор с EAN Code, предназначени за продажба в търговската мрежа на дребно (строителни и хранителни хипермаркети и магазини), или насипно с опция за поставяне на етикет с описание и EAN Code върху самата ролка-предназначени за складове на едро за алуминиева и ПВЦ дограма.

 

Вижте още:

 

Характеристика и приложение

Логистична информация